Værksted

På et værksted af høj kvalitet, skal der være høj faglig viden og ekspertise hos hver enkelt medarbejder. Her følger vi hele tiden med udviklingen og tilegner os ny viden, som vi kan bruge i vores autoværksted. Vores avancerede computersystemer, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose til din bil når du ankommer til værkstedet. Vi har altid de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din bil.
 
 

 

Veluddannede teknikere

Din bil er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi og sikkerhed. Vores værkstedpersonale som har den bedste uddannelse og er i besiddelse af komplette kundskaber inden for Mercedes førende bilteknologi kan udføre førsteklasses arbejde på alle bilmærker og klare både store og små reparationer.
 

Autoriseret service

Fabrikken laver hele tiden forbedringer og disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din Mercedes er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges.
 
 
 

Kontakt os

Tlf: 3874 2121

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Værksted

Tlf: 3871 7919

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Åbningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 17:00

Lørdag og søndag - lukket